Tal till min bror!

Så här i bröllopstider så kommer jag på att jag lovade talet till min bror. Tror i alla fall att jag lovade det. Här kommer det i alla fall för er som vill läsa det.

Kära brudpar ? ärade gäster!

Min bror! Min underbara, omtänksamma, övertygande och söta bror! För ungefär 8 månader sedan berättade mamma att du hade träffat en tjej på din semesterresa i Brasilien. För lite mer än en vecka sedan berättade mamma att du ska gifta sig. Mamma berättade det, inte du. Så lite feg är du nog som inte berättade nyheten själv. Men vad har man mammor till om inte göra grovjobbet åt en?

Och inte ville jag först tro henne heller när hon berättade att du skulle gifta sig. Jag trodde aldrig att jag skulle få uppleva den dagen. Inte trodde jag att du skulle gifta dig och framförallt inte före mig. Att jag har varit din lillasyster har inte alltid var så självklart och jag har ofta, trots att jag är 3 år yngre, känt mig lastgammal i jämförelse med dig. Att du nu har tagit det stora klivet vidare in i ett äktenskap har du kommit en liten bit närmare mig i mognad, även om det inte är den skillnad som det ska vara så har du reducerat glappet en liten bit. För att komma ikapp måste du nog göra mig till faster innan jag blir mamma. Och ärligt talat så skulle jag inte bli särskilt förvånad om så skulle ske!

Att du är världens omtänksammaste och snällaste bror kan nog flera med mig intyga. Kommer du ihåg när vi gick i samma skola och någon var dum mot mig så gick jag alltid och hämtade dig och du kom och räddade mig. Och kommer du ihåg när vi var små och skulle på semester? Du var så omtänksam som tänkte på min säkerhet i bilen och övertalade mig alltid att sitta där det passade dig och vår kusin Daniel, som brukade vara med. När ni ville sitta bredvid varandra så sa du till mig att det bästa stället att sitta i baksätet var bakom framsätet, för då skulle jag inte flyga ur bilen om vi krockade. Och när både du och Daniel ville sitta vid fönstret så sa du till mig att det bästa stället att sitta i baksätet var i mitten, för då skulle jag inte mosas mot framsätet om vi krockade. Och eftersom du är så omtänksam, är jag övertygad om att du kommer att bli en god make och blivande pappa.

Jag skulle vilja säga att du är världens sötaste och raraste bror, men det får jag nog inte för jag har hört att killar hellre vill kallas för snygga. Visst så har du något i ditt utseende som är bra, det måste jag erkänna, för vi är trots allt syskon och har en del gemensamma gener, så det är ju inte konstigt att V föll för dig.

Av det lilla jag träffat Viviane så verkar hon vara en underbar människa och jag ser verkligen fram emot att ha henne i familjen. Så du har gjort ett bra val och jag tror att ni kommer att passa jättebra ihop. Det märks att ni är kära och jag är väldigt glad för eran skull. Kärlek är en symbol för evigheten. Den tar bort all uppfattning om tid, förstör alla minnen av början och all rädsla för slutet.

Till sist så vill jag säga en sak till V: Boa vinda a nossa família (Välkommen till familjen)!

Veckans alla dagar...

Så trött att jag inte kan sova. Hänt flera dagar i rad nu... önskar bara att jag kunde sova. Som för någon vecka sedan, då kunde jag minsann sova...sov flera timmar. Säkert 12-13 timmar på streck, två dagar i rad. Det var skönt det!

Idag är det måndag. Imorgon tisdag och dagen efter det är det onsdag. Det visste ni väl inte? Men nu vet ni faktiskt. Och efter onsdag kommer faktiskt torsdag och då mina damer och herrar! Då åker jag till Dalarna. Det ska bli så skönt att få komma hem, även om jag inte riktigt kommer att vara hemma. För vi är några som hyrt en stuga utanför Hedemora. Jag, B, A, C och lille R. S och J kommer nog förbi på torsdagen.

Och efter torsdag kommer fredag och då händer det en hel del. Först så ska jag och B till Svärdsjö. Morfar ska ned i jorden... urnsättas. Begravningen var för ett bra tag sedan men ja...saker tar sin tid, speciellt när alla vill ha möjligheten att vara med. Sen så blir det en kort stund hemma hos mormor innan jag och B drar vidare till Grönsinka och till S's föräldrars sommarstuga för att grilla. Jippi! Årets första riktiga grillning! Tjohoo!!! Det ska bli gott.

Sen... efter fredagen...då blir det LÖRDAG. Och på lördag så sker det som först och främst är anledningen till att vi åkte till Dalarna denna helg och för att vi hyrde stuga utanför Hedemora. Då... i en kyrka på Norn's bruk gifter sig S och J. Och efter så åker vi till ett litet ställe som heter Nås och firar. (Nej det är inte Nås vid Vansbrohållet, utan det är nämligen Nås utanför Hedemora, så det så!). Och förhoppningsvis så blir det inte alltför sent firande för lilla R måste nog sova före tio.

Sen... efter att nästan alla veckans dagar har gått så är det den sista dagen, nämligen söndagen. Då åker vi alla hem till vårt och denna vecka är ett minne blott.

Hoppas det blir en bra vecka, och hoppas morgondagen går fort fort... och onsdagen går lagomt fort och torsdag-söndag går så där sakta som dagarna hittills har gått i april. Tycker det ska fortsätta så veckan ut förutom imorgon förståss. Sen vill jag önska en sak här... jag önskar mig fint och soligt och varmt väder på lördagen. Helst hela vistelsen i Dalarna... men ska det regna så får det göra det någon annan dag än på lördagen, då vill jag ha varmt så jag kan ha min klänning på mig.

Områdets snyggaste kök!

Igår var vi och valde ut kök och badrum till vår lägenhet. Normalt så skulle det vara vitt kök med lite relifer på, med överskåp på ena sidan. Vad många andra har gjort är att välja till överskåp på båda sidorna. Men vi ville ha ett annat kök, inte bara vitt. Visst, det vita är snyggt det med, BR och H har så och det är snyggt. Men vi ville ha ekskåp och att det inte skulle vara någon glipa mellan överskåp och tak.
Vi åkte till Jessheim och Sigdal och satt oss för att göra först vårt kök. Den som var ansvarig från Sigdal för Flatebyjordet hjälpte oss att göra vårt kök. Han/de hade någon dataprogram som visade vårat kök från grunden, alltså det vita. Sen ändrade vi till ek (plaza), gjorde om några skåp, flyttade spisen en aning så vi kunde få bort ett 30cm skåp och sätta dit ett annat. Gjorde två dörrar till överskåpen till glasdörrar (olika storlek på skåpen, men det får gå ändå) och böt bänkplatta till skifer och ändrade diskho/slask till en snyggare. Fixade snyggare knoppar och handtag till dörrarna. Fixade inbygd diskmaskin och inbygd spis/ugn. Till slut var allt klart och vi var nöjda med resultatet, mycket nöjda.

Sen övergick vi till badrummet. Vi ville ha matchande badrum som kök så det blev ek där med. Och eftersom vi böt inredning så kunde vi byta ut ett av de fyra skåpen till fyra lådor. Tog en mindre spegel så den slutade i samma höjd som överskåpet. Och handfatet/bänkplattan som var ett och samma böt vi till svart marmor aktigt. Snyggt! Tänkte först ha skifer där med, men det skulle inte bli lika snyggt. Och sist så ändrade vi garderoberna på det stora sovrummet, köpte ett helt annan garderob, snyggare och dyrare. På lillerummet så böt vi dörr till garderoben istället.

Sen åkte vi och bestämde kakel till badrummet. Orginalkakel är bara på golvet och det var ljusgrått. Vi valde svart så det skulle matcha handfatet. Och vi vill ha kakel på väggarna, helst vill vi ha ljusgrått där, men det blir nog vitt. Och så en bård i matchande färg till golvet. Kommer bli ett snyggt badrum tror jag.
Summa summarum ökade priset på lägenheten kanske med 75000kronor, men värdet ökade också med minst det samma.

Och han på sigdal sa att vi kommer garanterat ha det snyggaste köket på Flatebyjordet. Och jag tror honom!


Igår kväll så hade vi besök av BR och H. Det var himla trevligt, gör det alltför sällan. Åt tacos och till efterrätt hade jag gjort engelsk ostkaka, cheesecake. Himla god blev den och vi serverade bär till. Sen kollade vi på en film som gick på tv. Inte alls förutsägbar, så den var faktiskt bra även med alla svängarna.

En lyckad kväll blev det efter en lyckad dag.

Snålskjuts!

Eller ja, riktigt så var det inte. Hade bilen till jobbet idag, kände mig inte så bra imorse så jag ville cykla. Men då B ska ha bilen til Sörumsand på måndagkvällarna så var jag ju tvungen att åka dit med bilen efter jobbet. Var ju fint och varmt ute så det var utmärkt promenadväder, men jag var så trött och var inte helt i form så jag vill ju ha skjuts hem, men B hade inte tid. Så jag var tvungen att gå hem. Sa att jag kunde lifta hem, men det fick jag verkligen inte för att man vet inte vilka odjur som bor här. Vaddå? Alla är väl snälla här sa jag, och B sa nej du! Jaja...för kort väg för att lifta med. Tar ju bara 20minuter att gå hem så det var bara knalla å gå.  Skulle i alla fall posta ett kort så det var lika bra ändå. Men bäst som jag går där mot macken där man köper frimärken kommer BR i bil och frågar om jag vill sitta på! Ahhh.... klart man tackar ja! Han hade hjärta nog att vilja vänta tills jag varit inne och köpt frimärke med. Härligt! BR är så snäll! Hur kunde han veta att jag inte ville gå just idag? Det var ju så fint väder så han kunde ju bara hejat och åkt vidare.

Bestämde träff på fredag i alla fall. Det var länge sedan alla fyra (sex med djuren) var samman bara vi. Så bjöd hem dem till oss på lite mat och film. Vi var ju tvugna att höra med våra respektiva men vi trodde nog att det skulle gå bra annars skulle vi höra av oss.

Sen så när jag kom innanför dörren så frågar mamma om hon och hennes kompis kunde komma i helgen. Just ja, det var denna helg tänkte jag. Men ja...varför inte. Får väl ta en annan kväll med BR och H då. Inte mer med det. På söndag med tidig mat och lite film då. Eller nått. Får veta mera imorgon hur det blir med det hela. Hur som så kommer det bli bra.

Jag har en cykel som är blank!

Jag har en cykel, en cykel som är blank
Kanske du också har, en cykel som är blank
Om alla hade en cykel som jag
Skulle det bli renare i luften...

Jajjemensan!!! Så är det! Jag har faktiskt två cyklar för tillfället. En gul och en svart. Den gula är 15år gammal, knarrar när man cyklar på den och växlarna går väl inte som dem ska. Den är väl inte så blank längre heller. Styret har rostat fast och det blir punktering på ena hjulet efter bara någon dag.
Det är en cresent och den har hållt i 15år, det ni! Inte illa pissat av en käpphäst det inte. Men nu är det ju som så att alla saker har ett slutskede, och för min gula cykel är det väl nu skulle jag tro. Har knappt cyklat på den förra året för det är inte så trevligt att höras mils avstånd, på grund av en cykel.

Men nu... nu har jag en ny cykel. En blank och fin svart cykel. Fick den idag! Visst är den fin min nya svarta blanka cykel?
image109

Våga inte säga något annat!!! Korgen har dock inte kommit än men den är på väg! Och om det är fint väder imorgon så ska jag minsann cykla en sväng. Ha lite bra musik i öronen och se världen lite! Vill ni vara med?


Engla!

Hur kan man döda en 10-åring? Hur kan man göra så mot ett barn? Jag förstår inte. Kommer aldrig att förstå det. Nog så svårt att förstå hur man kan beröva en vuxen människas liv. Ett barn! Någons barn! Hur kan man? Hur kunde han? Jag fattar inte. Jag känner inte flickan eller familjen, men sorgen finns här ändå. Har följt tidningarna varje dag för att få läsa att hon hittats, levande! Men idag kom svaret för mig. Bor ju inte längre i Sverige och jag följer inga nyheter här, även om fallet stått i Norska tidningar och tagits upp i Norsk tv.

Finns inga ord som kan ändra det som skett. Men jag vill uppmana alla att skicka en tanke till familjen och hålla en tyst minut.


Jubileumsfesten

Igår så var det jubileumsfest för Flatebyjordet, där vi har köpt lägenhet. Vi som hade köpt lägenhet i den nya längan var hedersgäster och betalade inte någonting för kvällen. Annars hade det kostat 100kr (120sek) per person och det är ju inte så farligt det heller. Fick en välkomst drink, fick välja mellan bubbelvann (champange (hur det nu stavas) och cider). Sen så dröjde det en stund innan vi fick sätta oss till bords. Ordföranden för föreningen höll något slags välkomsttal och vi som var hedersgäster fick en varsin ros, jag och B fick dela en, var en ros per lägenhet.
Maten som bjöds på var ris och köttgryta och sallad till. Det var himla gott egentligen men det var lite väl ljummet. Men jaja.... Fanns många slags drycker att välja bland, viner av båda sorterna, öl, vatten och läsk.

Efter maten så var det dans och musk. Thorleifs spelade... typiskt svensk dansbands musik. Ganska trevlig musik om man dansade... nu hade jag ingen som ville dansa, eller rättare sagt jag ville nog inte dansa med de som kanske kunde. Vi var kvar till nio ungefär sen så blev vi med BR och H hem till dem och var där fram till tolv. Vi hade en till med oss, A, som var mellan 30-40år och var en av oss nya lägenhetsköparna, han kom lite senare och satte sig vid samma bord som oss sen så när vi gick hem bjöd vi med oss honom och han följde med. Det var himla trevligt, så nu känner vi en till där. Fast... nackdelen var ju hans husdjur. Tarantellan. GAHHH! Nej tack.... helst av allt skulle jag vilja förvägra honom tillgång till området, eller hon...för det var en tjej fast den hette Petter. Men jaja....den får väl komma då, bara den hålls instängd. Jag behöver ju inte se den. Men lite läskigt är det allt att veta vad som finns i lägenheten snett under.

Idag håller jag på att bakar. Lussebullarna...bakar en fjärdedel av vad som ska vara. Prioriterar smaken framför färgen. Kunde nog allt baka på hälfen men nej. Bra med lite i början så ser jag om det lyckas med. Hade föresten besök av H idag. Hon kom och hämtade bilen. Lånade den igår, då vi gick till festen och vi ville inte gå hem från dem så sent. Tänkte ju gå hem först och hämta våran bil men de erbjöd sig deras så det blev bra ändå. Och så fick jag lite kvinnligt besök av den trevliga sorten. Hade lite tjejsnack efter det att B åkt och tränat. Trevligt värre!
Men nu bakar jag alltså och nu har degen jäst färdig för första gången. Hoppas de blir lika goda som mosters, eller bara de blir hälften så goda så duger dem åt mig.

Dyrt med saffran!

Ja, men det visste väl alla redan, eller hur? Men ni vet inte hur dyrt det är i Norge. Här är det åt *£$?#¤% för dyrt. Hur mycket kan 0.5gram kosta hemma? 10kronor, kanske lite mer då, låt oss säga 15kr. Här kostar det multum.
Först så får jag springa omkring och leta efter det. Först apoteket, för det har jag hört att det bara finns där. Men nej då, det är en sesongvara så det måste beställas. De tipsade om de lite större finare matbutikerna.

Gick och frågade i de matbutiker som fanns här, på vinst eller förlust. Men nej då. Men sen hade jag en så snäll sambo så vi åkte in till Lilleström på kvällen och kollade en av de finare butikerna där. Går till kassan som jag är van vid, dumma svensk. Men nejdå...det finns vid kryddhyllorna. Hmm....det var den kötiden det.
Får gå tillbaka och har inte en aning om vad jag letar efter. Jo, saffran förstås, men hur ser förpackningen ut. Leter först efter påsarna, men igen, dumma svensk. Sen så kollade jag alfabetsordingen och hittar saffran på burk. Ja, burken är lika stor som en vanlig kryddburk men det innehåller en mindre röd liten ask. Onödigt till tusen. Men jaja, det är väl bara att ta det som det är. Tog två stycken, glömde kolla receptet men två påsar räcker åtminstone till en halv sats, och två burkar borde göra det med.

Där misstog jag mig skarpt. En sådan där kryddburk kostade ca 20,50öre, norska kronor. Översatt till Svenska blir det... 24.71kr. Hur mycket var det då? Jo....250mg, alltså 0,25gram. Hälften av vad man får i Sverige och dubbelt så dyrt. Så vad jag köpte för nästan 50kr var vad man får i Svergie för mellan 10-20kr. Och jag skulle behövt 2gram....så antingen får jag baka mindre eller så får jag vänta med att baka tills jag varit i Sverige. Suck!

Ta den ni med...

Jag har:
(x) snott den här listan från nån
( ) rökt en cigarett
( ) varit full
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
(x) dumpat någon
( ) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
( ) hånglat med en främling
(x) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
(x) skolkat
(x) varit kär i en av mina internetkompisar
(x) flugit
( ) ätit sushi
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) hoppat i en lövhög
(x) åkt släde
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
(x) rört en orm
( ) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
(x) blivit bestulen
(x) blivit missförstådd
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka
(x) känt mig som en utstött
( ) dansat i månljus
(x) hatat mitt utseende
(x) ifrågasatt mitt hjärta
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
( ) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungit karaoke
( ) betalat för mat med bara mynt
(x) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången med någon du bryr dig om
(x) blåst bubblor
(x) gjort upp eld på en strand
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan inslagen
(x) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
( ) sagt till en främling att du älskar honom/henne
(x) kysst en spegel - om det räknas med stängd mun
(x) sjungit i duschen
( ) limmat fast din hand i något
( ) fastnat med tungan i metall
( ) suttit på ett tak
( ) byggt en kärra
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
(x) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
( ) haft en träkoja
( ) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x) tror på spöken
( ) blivit puttad i en pool med kläderna på
( ) blivit tillsagd av en främling att du är het
( ) brutit ett ben
(x) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
( ) gråtit så mycket att jag skrattade
( ) fuskat på ett prov
( ) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
(x) svimmat
(x) snattat
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
( ) gett en uteliggare mer än 50 kronor
( ) spottat på någon jag ogillat
( ) hoppat fallskärm
( ) varit otrogen
(x) varit svartsjuk

Personalmöte

Ja, då har man varit på personalmöte på gammelhemmet. Var länge sen man var där nu. Eller ja...tre veckor sedan jobbade jag en dag extra. Men min fasta helg jobbade jag för sex veckor sedan, och nästa är om tre veckor. Var ju sjukskriven en helg och så hade jag semester denna som var. Härligt är det, för egentligen vill jag inte dit så som det är nu. Har i alla fall sagt ifrån att jag inte vill vara tillitsvalgt längre, då jag bara kommer jobba där var tredje helg och förhoppningsvis få ett fast jobb på dagiset. Det kanske inte kommer att hända, men får väl se. Ska påminna B om att han ska hjälpa mig att söka högskolan här i Norge, deltid och fyra år. Då har jag större chans att få ett jobb på dagis samt med högre lön. Kommer jag inte in till hösten tänkte jag söka till våren på en distansutbildning i Sverige. Tre år men heltid förståss. Så få se vad som sker. Kommer ju hända en hel del i år med.

Var i alla fall trevlig att träffa de flesta på jobbet, var länge sedan och då jag bara kommer jobba var tredje helg så kommer jag inte se alla heller. Bara några få. Trist, men så får det bli. Och när jag slutar kommer jag ju inte träffa dem alls. Jaja...synd på så trevliga arbetskamrater men jag vill inte jobba där när det är som det är. Och jag trivs mycket bättre att jobba med barn också, så valet är väldigt enkelt för tillfället. Jag vill bara helst inte vidareutbilda mig, vill ha utbildningen ja, men inte göra uppsatserna. De kan jag gärna skippa.

Ja, vi får se vad som händer.

Sjukt Göteborg

Har varit i Göteborg i helgen. Det var trevligt att komma bort lite. I fredags stannade vi till i Halden och blev bjudna på mat av Bs kusin med man. Det blev lasagne. Himla gott var det! Lite skillnad från lasagnen vi fick av Bs föräldrar i onsdags. Och stor skillnad från lasagnen vi gjorde på kofesten förra helgen, den var vegetariskt, bara grönsaker i.
Vi kom fram till Mölndal vid elva tiden. För det var ju där vi var. Var inte alls inne i Göteborg den här gången. På lördagen shoppade vi reaböcker och utförsäljning på CDskivor. Fick tre stora böcker för under 200 kronor och 10 skivor för 250kronor. Det är inte illa det inte. Sen på kvällen kom bror och fru så åt vi kycklingsallad med engelsk ostkaka till efterrätt. Gott gott gott!
På söndagen åkte vi förbi S och J, där fick vi vegetarisk lasagne. Gott gott det med! Mycket lasagne har det blivit, men det får vara så ibland. Gott är det i alla fall.

På lördagen kände jag mig lite krasslig i halsen, men det gick över under dagen och var helt borta i söndags. Idag finns det där igen. Och näsan rinner och öronen kliar. Kan det vara pollen tro? Men inte nu...det har ju varit så blött ute. Hade det varit sol, varmt och tort så kanske. Men nu känner jag mig mest hängig.

Krya på mig då!!!!

Kofesten!

Ja...eller möhippa som det kallas hos normala människor. Men eftersom S inte ville ha någon möhippa blev det först en möfest och efter en stund kofest. Dessutom gillar hon kor. Fast det var inga kor med på festen. Har haft fullt hus här hemma med andra ord. I onsdagskväll kom C med R och sen på fredag hämtade jag S och A. Men finns det hjärterum så finns det stjärterum.

På fredagen åkte jag härifrån vid åtta tiden. Tog lite mindre än fyra timmar att köra dit så jag var där vid kvart i tolv kan jag tänka. Vi packade och donade, körde iväg bilen, gick med hundar och var hemma igen halv två. S skulle komma mellan halv tre/tre. Så vi satt där och väntade...fick ned ett par korv med bröd och det var nog tur det. Väntade och väntade och var så nervös och hur skulle det gå. Hundarna sprang och skällde flera gånger så vi hoppade till fast klockan inte var inne än. Men sen....när det väl gällde. Då låg hundarna och sov uppe och de började skälla alltför sent. Han precis sätta mig i trappen innan A öppnade dörren. Hade hon väntat mycket längre hade det verkat misstänksamt. Satt där med en filt över mig, så om hon skulle se mig i ögonvrån så skulle hon förhoppningsvis tänka att det var väggen. Ja... låter konstigt men ni som varit hemma hos S vet. S gick in i köket och bort till bänken och jag smög/skyndade mig efter med hundar ivägen så jag trodde att jag inte skulle hinna fram och kasta över filten. Men det gjorde jag och vi satte henne ner på en stol. Hon förstod snabbt att det var jag men hon anade inte alls att det skulle ske. Så lyckat!!! Vi tog med henne till bilen och la henne i bagageluckan. Nu skulle hon få det som hon ville göra mot en klasskompis förut. Men vi åkte bara en pytteliten bit med henne däri, sen fick hon sitta i baksätet i bilen.

Hem kom vi alla tre tillslut och helgen var lyckad. Även om vi inte gjorde allt som vi tänkt, för vädret var inte det bästa. Men vi var alla samlade under ett tak vid samma tillfälle och det har inte hänt på flera år. Nästa gång är bröllopet men då är det inte samma sak.

Och passande nog fick ju Bent magsjuka i fredags så han har hållt sängen hela helgen och jag sprungit fram och tillbaka med mat och dryck omvartannat. Men har nog klarat mig från det jag i alla fall och det är tur det.

Och nej...jag ska inte ha någon kofest, möfest eller möhippa när jag väl ska gifta mig. För ni kan inte säga något till B för han kommer inte hålla tyst, vi kan inte ljuga för varandra även om det bara är sådant pyttelite. Speciellt inte om någon frågar något om det. Men träffas vill jag ju..... så något litet kankse... hmmm....men förhoppningsvis har jag barn vid den tidpunkten så det går kanske inte att göra på samma sätt. Jaja...vi kan nog skippa det hela helt enkelt. Ni får komma på bröllopet.... ja ni som får inbjudan alltså.