Ny blogg!

Har skaffat en ny blogg idag. http://anna.bentulseth.no Så det är bara att fortsätta läsa där. Kommer handla om mitt liv som mamma, livet i Norge och livet tillsammans med B. Det ni!

Gossig katt

Idag är det måndag. Theo har varit hemma nu ett par dagar och han är fortfarande hemma. Han har fått gå ut men är inte ute särskilt länge heller. Så han vill nog ändå vara här hemma när allt kommer omkring. Så jag tror bombis på att han varit instängt någonstans. Och så gosig han är, min kära Theo. Men lite avundsjuk tror jag att han är, för han ska vara med så fort jag har lilla I i famnen. Ammar jag så vill han ligga bredvid. Men elak mot lilla I är han inte. Gossar och stångar henne och slickade henne på örat i morse. Så gullit. Det var väl lite skitigt där då. Men sen så förstår han inte att Ida är skör, att det inte går att kliva på henne hur som helst, eller överhuvudtaget egentligen. Men där får man ju vara med och se efter att han inte kliver eller lägger sig på henne.

Lilla I har varit till hälsostationen och blivit mätt och vägd. Längden har inte förändrats, fortfarande 55cm lång, men väger 4580g nu. Stora flickan!

Snart bär det av till Lillehammer också. Det ska bli trevligt! Lite miljöombyte skadar aldrig. Hoppas det inte är så kallt så vi kan vara ute. Och att det finns lite saker att fördriva tiden med på stan där. Blir utemat en vecka...ska bli gottigottgott!!!

Lycklig!

Nu är jag riktigt lycklig! Hela familjen är samlad! Theo har kommit hem! Nu är vi 4 igen. Så som det ska vara!

Kom hem!

2009 började inte helt bra det heller. Theodor är borta. Försvann den 5:e januari och fortfarande är han borta. Mitt hjärta är krossat. Eller...det känns som om jag inte har något hjärta. Tomt hål! Har inte riktigt fattat heller att han är borta. Det är så inte likt honom. Jag vill veta var han är. Det är det här att vara ovetande som tär på en också. Lyssnar varje kväll efter honom. Man hör massa ljud som Theo gör, men det är inte han. Vet inte ens om ljuden finns eller om man bara hör dem i sitt eget huvud. Varför är han borta? Har han hoppas in i en bil? Blivit instängd? Överkörd? Sprungit iväg för att han är sotis på lilla I? VARFÖR?
Jag vill ha min älskade katt hemma. Jag vill ha honom här. Jag vill inte sitta och fundera på var han är. Vill inte förlora min underbara lilla Theo. Tårarna ligger bakom ögonlocken och vill komma ut. Men har så svårt att gråta, vill inte gråta med lilla I i famnen. Men hon känner ju av min sinnesstämning ändå skulle jag tro.

Kommer han tillbaka? Ja, ska ni svara då. Klart han gör! Eller hur? Säg ja!!! Bara han vet att han är älskad. Våran lilla älskade Theodor! Kom hem!

God fortsättning!

2009 är nu här och hittills har året varit bra. Har sovit gott om nätterna, men få väckningar. Lilla I sover så bra. Jag ska börja vända tillbaka dygnet snart också tänkte jag. Är uppe till 01-02, matar lilla I och sen så sover vi till ca 05 och sen sover vi igen från 07 till 10-11 tiden. Men om jag nu la mig tidigare så skulle det inte vara så mycket annorlunda, mer än att jag måste vakna vid 01-tiden. Men vad gör det?
Nu går det ju bra filmer så sent så nu har jag ju något för mig. Nästa vecka när helgerna är över på riktigt så går det nog inte så många bra filmer så sent. Och då ska ju B upp och jobba så kommer nog lägga mig tidigare åtminstone.

Idag har lilla I varit i Sverige för första gången. Var till Charlottenberg och handlade lite. Babygym och babyborste till lilla I och mat till oss stora. Och massa godis blev det också. Lilla I fick även bokstäver att sätta upp på dörren till hennes rum. Frågan är vilket rum vi ska ha dem på. Där hennes säng står, där hon sover eller hennes blivande rum? Ja... det blir en senare fråga.

På måndag får vi hembesök av norska varianten av bvc. Hoppas på att B kan komma hem till dess, men annars ska det nog gå bra att vara själv med. Måste nog städa undan imorgon, det behövs. Och så ska vi bada lilla I och borsta hennes fina hår. Gullungen min!

God fortsättning på 2009!