Nationalgrillning

Jag ska jobba i helgen! Suck! Ser inte alls fram emot det. Visst, det är väl trevligt att träffa kollegorna på det jobbet men jag skulle hellre vilja vara ledig. För någon månad sedan så jobbade jag ju var och varannan dag där, så då gick det ju bra. Men nu är jag ju bara där var tredje helg och det är lika motigt varje gång. Och denna helg är det dessutom långhelg, fredag, lördag och söndag.
Och på lördag är det norges nationaldag. Hade jag varit ledig så hade jag ju varit med och firat den. Inte så där jättekul men ja... får väl börja med några traditioner. Men i år så jobbar jag på dagen så det kvittar, kommer ju få lite extra betalt med. Och pengar sitter inte fel. Sen på lördagkväll så ska vi hem till svärföräldrarna och grilla. Mat måste vi ju ha och grillat är gott. Hade nog hellre frågat ett par bekanta om vi kunde hitta på något tillsammans, men då det är nationaldag så har de säkert annat för sig. Norrman/kvinna som de är!

Och så har jag tänkt på att jag faktiskt jobbar 95%. Fram till sista juli. Känns inte som det direkt. Men det är så. Känns som jag inte gör något speciellt och det känns inge bra. Men det är ju bara 15% som är fast jobb så det kanske är därför.

Sen kan jag ju säga att jag har världens bästa pojkvän! Han är allt jag är och inte är!

Kommentarer
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

ja just det, normännen ska ju fira! :D

Postat av: Sannah

Hej! Vill du ha en nny bloggdesign? Gillar du den nya somringa i inlägget på min blogg? Lämna i så fall en kommentar så kanske just Du får den! :)

2008-05-16 @ 10:48:39
URL: http://saanzil.blogg.se
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

*norrmännen , ska det stå.

2008-05-16 @ 10:48:55
URL: http://TUMADRE.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback