Det gick bra...

...eller i alla fall bättre än förväntat. Hjärtfelet var "bara" blåsljud. Men däremot det som var det egentliga problemet, detta med magen fick vi ingen lösning på. Efter flertal röntgenbilder, och ett misslyckat konstraströntgen (pga att katten spydde) så vet de att det är något. Det kan var något som sitter fast, eller så är tarmen infekterat. Vi ska pröva ge han mat och vatten genom spruta då han inte vill äta själv. Och så ska vi åka dit en gång per dag så han får pencelin och kortison. Förhoppningsvis blir han bättre, annars så får vi göra något mer med honom. Men han är hemma nu i alla fall. Och det är skönt.

Och det var inte alls dyrt med djurvård i Norge. Inte överhuvudtaget. Mycket mycket dyrare i Sverige. Tänk er själva: 5 röntgenbilder, kontraströntgen, ultraljud av hjärtat, blodprov, vård och omvårdnad, tid och allt det andra som ska till... Hur mycket hade inte det kostat i Sverige. Säkert mellan 5-10tusen. Säkert. Någon som vet bättre?
I alla fall så kostade 1700:- här. Tänk er det! För allt! Och dessutom är han oförsäkrad.

För att prata om något positivt så har vi världens snällaste katt. Vetrinärerna hade aldrig träffat någon så snäll katt förut. Hade alla katter varit som Theo så hade det inte varit något problem att vara vetriär. Det är ett bra betyg tycker jag. Vi fick hem en katt med mindre hår. Hihi, han ser så söt ut med rakad mage. Var tvungen att ta bort håret där för de skulle göra ultraljud.

Förhoppningsvis: slutet gott - allting gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback